Algemene voorwaarden speelgoed en feestartikelen

Algemene voorwaarden feestartikelen/speelgoed: Door uw bestelling te plaatsen geeft u te kennen dat u accoord gaat met onze leverings- en betalingsvoorwaarden.

1. Alle genoemde prijzen zijn inclusief b.t.w. en exclusief verzendkosten.

2. Als u de bestelling geplaatst heeft ontvangt u automatisch bericht en verzenden wij u binnen 24 uur (48 tijdens vakantietijd) een email met de totaalprijs inclusief verzendkosten.

3. Standaard probeert Kidsverkleedkist uw bestelling te verzenden als brievenbuspost, indien niet mogelijk wordt het pakketpost.

4. Kidsverkleedkist is niet verantwoordelijk voor verlies en/of beschadiging van de goederen tijdens verzending door TNT post.

5. Betalingen dienen binnen 7 dagen op onze rekening te zijn bijgeschreven.

6. Bestellingen staan maximaal 7 dagen voor u gereserveerd. Indien wij dan nog geen betaling ontvangen hebben sturen wij u een herinnering. Indien wij geen reactie ontvangen, nemen wij de goederen terug in de verkoop.

7. Retourneren van goederen kan uitsluitend als u binnen 2 dagen na ontvangst contact met ons opneemt.

8. De goederen dienen binnen 7 dagen geretourneerd te worden mits niet gebruikt en onbeschadigd en voorzien van orginele verpakking.

9. Voor goederen die retour gezonden worden geldt dat na ontvangst het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) wordt teruggestort op uw rekening. Contante terugbetalingen zijn niet mogelijk.

10. De kosten voor het retourzenden zijn voor uw eigen rekening.

11. Kids-verkleedkist staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Amsterdam onder nummer 34274948.